banner983

banner976
05 Aralık 2023 Salı

BABA VE OĞLUNU ÖLDÜRMÜŞTÜ TUTUKLANDI

Kahramanmaraş’ta çıkan silahlı kavgada baba ve oğlunun ölümüne neden olan cinayet zanlısı tutuklandı.

04 Ocak 2023 Çarşamba 00:10
Bu haber 1373 kez okundu
BABA VE OĞLUNU ÖLDÜRMÜŞTÜ TUTUKLANDI
 

BABA VE OĞLUNU ÖLDÜRMÜŞTÜ TUTUKLANDI

Kahramanmaraş (SHA)- Kahramanmaraş’ta çıkan silahlı kavgada baba ve oğlunun ölümüne neden olan cinayet zanlısı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 02 Ocak 2023 günü Duraklı Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana gelen olayda şüpheli Ö.S.'nin tüfekle ateş etmesi sonucu A.A.A. olay yerinde, A.E.M.S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, M.E.E. ile H.V. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

 

Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi Ö.S suç aleti tüfekle birlikte yakalandı. Emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine konuldu.

(SON-

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693