banner983

banner976
05 Aralık 2023 Salı

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kar yağışı muhtemel bölgelerde ise ekipler hazırlıklarını tamamladı.

06 Şubat 2020 Perşembe 12:33
Bu haber 1802 kez okundu
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ ÇALIŞIYOR
 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

 

 

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kar yağışı muhtemel bölgelerde ise ekipler hazırlıklarını tamamladı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri çetin kış aylarının yaşandığı şu günlerde kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ederken, kar yağışı muhtemel bölgelerde ise hazırlıklı olarak bekliyor.

Kar yağışının, dolayısıyla kar temizle çalışmalarının devam ettiği ilçeler: Göksun, Andırın, Dulkadiroğlu, Elbistan ve Afşin’dir. Büyükşehir Belediyesi, anında müdahale etmek, herhangi bir ulaşım sıkıntısının yaşanmasına engel olmak için, ekiplerini hazırlıklarını tamamlamış vaziyette, il genelinin farklı noktalarında bulunan bakımevlerinde bekletiyor.

 

“Sorunlarımıza derhal müdahale ediyorlar”

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ifade eden Göksun İlçesi Mürselköy Mahallesi Muhtarı Kadir Kök yaptığı açıklamada: “Yoğun kar yağışı olmasına rağmen Büyükşehir Belediyemizin ekipleri gece gündüz demeden yardımımıza koşuyor ve yollarımızın kardan kapanmaması için gayret ediyorlar. Sorunlarımıza derhal müdahale ettikleri için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

 marasmedyamerkezi.com  
kahramanmarasspor.com
maraşhaberler.com
özürdilerim.com
sütçüimam.com
dulkadiroğlu.com
fatiherkoç.com
onikişubat.com
46haber.com

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693