CUMHURBAŞKANINDAN KSÜ ÖĞRENCİSİNE ÖDÜL
3.Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması Türkiye’nin farklı şehirlerindeki İlahiyat Fakültelerinden gelen yaklaşık 10 bin öğrencinin katılımı ile İstanbul’da gerçekleştirildi.
Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) tarafından organize edilen ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar katıldı.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İslam Tarihi ve Sanatları Ana Bilim Dalı doktora öğrencisi Mehmet Şimşek "Bir Yaz Mevsimi Hz. Muhammet ve Ben" adlı hikâyesiyle İlahiyat Yıldızları Yarışmasında Siyer Öykü Yazımı Üçüncülük Ödülüne layık görüldü.
Şimşek, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
Mehmet Şimşek, halen KSÜ İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Öz danışmanlığında ‘Hicri İlk Üç Asırda Siyer Öğretimi’ başlıklı bir tez çalışmasını sürdürmektedir.
HER İHTİMALE KARŞI EKİPLER HAZIR BEKLİYOR...
UÇAK SEFERLERİ İPTAL
YAZAR ÖZAY HAYATINI KAYBETTİ
MARAŞ’TA YARIN İLK VE ORTA DERECELİ OKULLAR...
KAHRAMANMARAŞSPOR DEPLASMANDA MAĞLUP OLDU
KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR ZİRVEDEKİ YERİNİ...
OKAY, EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI...
KURTULUŞ KONSERİ’NE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!