DOĞAKA , 2012 yılı için çağrıya çıkılan Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında uygun proje başvurularının sunulması amacıyla Andırın'da bilgilendirme toplantısı yaptı.
75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) salonunda, DOĞAKA uzmanları Sariye Aysal ve Nihat Şimşek tarafından yapılan bilgilendirme toplantısına Andırın Kaymakamı Alper Çifci, Belediye Başkanı Baki Tezcan, kurum ve kuruluş müdürleri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.
Sayre Aysal, yaptığı konuşmada, "SODES programı TR 63 bölgesi adı verdiğimiz
Kahramanmaraş-Osmaniye-Hatay illerinde ikinci kez uygulanıyor. SODES'te temel amaç sosyal ihtiyaca yönelik projelerin desteklenmesi, engelliler, işsiz gençler gibi dezavantajlı gruplara yönelik etkinlikler düzenlemek, çalışmalar yapmaktır. Bu yıl toplam bütçe belirli değil. O nedenle bölgemizden ne kadar proje giderse o kadar kaynak aktarımı mümkün olabilecektir" dedi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!