ELBİSTANSPOR EVİNDE YENİLDİ
Kahramanmaraş/Elbistan (SHA)-Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Elbistanspor, ligin sekizinci haftasında evinde ağırladığı Elazığ temsilcisi Elazığ Aksaray Gençlikspor 0-2 mağlup oldu.
Sentetik çim sahada oynanan karşılaşmayı Kilis Bölgesinden Mehmet Çekiç’in yönettiği Müsabakada Mersin Bölgesinden Rahman Alim Sakarya ile Mersin Bölgesinden Mahmut Ekici yardımcı hakem olarak görev yaparken, Kilis Bölgesinden Murat Yıldırım ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.
İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen Elbistanspor, girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı 0-1 sona erdi. İkinci yarının başında konuk ekip Elazığ Aksaray Gençlikspor gol yollarında etkili olarak 1 gol daha buldu ve sahadan 0-2’lık bir skorla 3 puanı almasını bildi.
(SON-
HER İHTİMALE KARŞI EKİPLER HAZIR BEKLİYOR...
UÇAK SEFERLERİ İPTAL
YAZAR ÖZAY HAYATINI KAYBETTİ
MARAŞ’TA YARIN İLK VE ORTA DERECELİ OKULLAR...
KAHRAMANMARAŞSPOR DEPLASMANDA MAĞLUP OLDU
KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR ZİRVEDEKİ YERİNİ...
OKAY, EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI...
KURTULUŞ KONSERİ’NE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!