Kahramanmaraş'ta 2009 mahalli seçimlerinde GaziPaşa mahalle muhtarlığına seçilen Erol Tanış, mahallesinde yaşanan sorunların çözümü için kamu ve özel sektör kuruluşlarına 3 yılda tam 424 dilekçe gönderdi. Kentte düzenlenen bir çok etkinliğe katılarak teşekkür belgesine layık görülen Tanış, farklı bir muhtar portföyü çiziyor.
Emekli olduktan sonra yaşadığı Gazipaşa mahallesine muhtar olan Erol Tanış, girişimciliği, sorunlara bakışı ve kurumlarla olan iletişimi ile dikkat çekiyor. Tanış, hafta sonları da dahil olmak üzere zamanının büyük bölümünü muhtarlık binasında geçiriyor.
Erol Tanış,yaptığı açıklamada, muhtar seçildikten sonra mahalle halkından aldığı destekle kamu kurumları ile iyi bir diyalog kurmaya çalıştığını ifade etti.
Mahallede yaşanan sorunları ilgililere aktararak çözüm sağlamayı hedeflediğini kaydeden Tanış, "Bugüne kadar çoğunluğu kamu kurumları olmak üzere tam 424 dilekçe gönderdim. 3 yılda ortalama 2,5 güne bir dilekçe sığdırdım. Sadece dilekçeyi göndermekle yetinmedim takibini de yaptım. Çünkü hazırladığım dilekçeye cevap vermek zorunda olduklarını biliyorum. Bir çok sorunu bu şekilde çözüme kavuşturdum. Düzenli ve işimi iyi takip ettiğimi düşünüyorum" dedi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!