banner983

banner976
04 Aralık 2023 Pazartesi

FİRMALAR, 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE SATIŞ YAPMIYOR

Kahramanmaraş'ta 25 yıldır gelinlik ve moda sektöründe çalıştığını ifade eden Melahat Demir, "18 yaş altına gelinlik satmıyoruz'' dedi. Kahramanmaraş'ta gelinlik sektöründe hizmet veren firmalar, 18 yaşından küçüklere satış yapmıyor.

16 Aralık 2022 Cuma 22:16
Bu haber 1284 kez okundu
FİRMALAR, 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE SATIŞ YAPMIYOR
 

FİRMALAR, 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE SATIŞ YAPMIYOR

Kahramanmaraş (SHA)-Kahramanmaraş'ta 25 yıldır gelinlik ve moda sektöründe çalıştığını ifade eden Melahat Demir, "18 yaş altına gelinlik satmıyoruz'' dedi.  Kahramanmaraş'ta gelinlik sektöründe hizmet veren firmalar, 18 yaşından küçüklere satış yapmıyor.

 

Kentte yıllardır hizmet veren Melahat Demir, alınan kararla ilgili yaptığı açıklamada; "Bu işi 25 yıldır yapıyorum genç kızların hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu konuda aslında çok önemli bir iş yapıyoruz. Satışı, kiralaması, üretimini yapıyoruz. Burada en önemli olan şey 18 yaş altına kesinlikle gelinlik vermiyoruz. 2022’de tesettürlü gelinliklerde a kesim, taşlı, kristal taşlı, çok güzel gelinlikler oldu. Kabarık gelinlik isteyende oldu aynı şekilde kaburga dediğimiz modeller daha çok tutuldu. Açıklarda genelde a kesim yine kabarıklar, kayık yakalar, transparan kollu modaydı aynı şekilde kol detaylı modeller ağırlıktaydı. Balık olarak gelinliklerde de bu yıl biraz sayısı arttı çünkü çekimler sahillerde deniz kenarlarında dış çekimler olduğu için insanlar biraz ona da talep etti. Satış daha azaldı tabi ki kiralama daha çok oldu. Piyasanın durumu daha değişkenlik oldukça insanlar kiralamayı daha cazip buldu. 2023’te damatlar için biraz daha zor olacak biz elimizden geleni tabi ki yapacağız. Biraz fiyatlar yüksek olacak gibi satışlar düşebilir. Ama Zümrüt Gelinlik olarak elimizden geleni yapacağız. 2023 Modası ne olacak? 2023’te ışıltılı gelinlikler tül kollu gelinlikler kabarık, taşlı gösterişli veya çok sade ters olarak iki üründe çok satışta yada kirada olacak. 2023’te fiyat konusundan dolayı genelde kiralama olacak. Tabi ki genellikle biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Satış biraz daha yurt dışına veya gurbetçiler için gerçekleşecek böyle görünüyor. Yurt dışına satışlarda birkaç yıldır çok iyiyiz. Avrupa ya Arap ülkelerine gelinlik ihracatı yapıyoruz. Toptanda yapabiliyoruz yalnızca geline özel de yapabiliyoruz. Sosyal medya aracığıyla da satışlarımız oldukça yoğun. Aslında Dubai’ye de gelinlik gönderiyoruz Avrupa’yada gelinlik gönderiyoruz bu konuda alanımızda çok iyiyiz. 18 yaş altına gelinlik vermediğimiz gibi şehit ailelerine de şehit çocuklarında gelinlik verirken elimizden geleni yaparız onlar bizim kıymetlilerimiz'' ifadelerine yer verdi.

(SON-

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693