banner983

banner976
25 Eylül 2023 Pazartesi

GÜVENÇ’TEN TÜRKOĞLU ZİYARETİ

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Türkoğlu’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

09 Ocak 2023 Pazartesi 22:33
Bu haber 1295 kez okundu
GÜVENÇ’TEN TÜRKOĞLU ZİYARETİ
 

GÜVENÇ’TEN TÜRKOĞLU ZİYARETİ

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Türkoğlu’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, ilk olarak Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti.

Ardından; TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte, Mahir Ünal Caddesi üzerinde bulunan İsmail Orçan’a ait ''Türkoğlu Et Pazarı Lezzet Lokantası" ünvanlı iş yerinin açılış programına katıldılar.

Daha sonra; Belediye Başkanlarının ilçeye kazandırmış olduğu Millet Meydanının 2.Etabını ardından ise Millet Meydanında kurulan Yöresel Çarşıyı ziyaret ederek, esnaflara hayırlı bereketli kazançlar dilediler.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

İstişare toplantısından sonra TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Burak Keser'i makamında ziyaret ettiler.

Son olarak; Türkiye'nin önemli yatırımcılarından olan iş adamı Hüssam Eddin Tatari'ye ait TATARI & PARTNERS boya ve tekstil fabrikasını ziyaret ettiler.

Bir dizi ziyaretlerde bulunan TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç; “Türkoğlu İlçe ve Belediye Başkanlarımızın davetiyle Türkoğlu’ndayız. Muhtarlarımızla birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptık. 2022 yılında yaptıklarımız ve 2023 yılına yatırım programlarımız. Memnuniyetle gördüm ki muhtarlarımız, vatandaşlarımız iktidarımızdan, Cumhurbaşkanımızdan, Belediyemizden memnunlar bunun mutluluğunu gördük. Talepleri toparladık, öne çıkan problem, tapu problemi, her seferinde gündeme getiriliyor. Şekeroba’yla, Beyoğlu’nun doğal gaza kavuşturulması konusunda söz aldık. Önümüzdeki haftada kendisini ziyaret edip çalışma programı hakkında detayları görüşeceğiz. Hayırlı olsun. Biz Türkoğlu’nu seviyoruz. Türkoğlu Maraş’ımızın yükselen değeri yeni metropol ilçesi bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı saygı muhabbetle selamlıyorum.

Nazik ev sahiplikleri için değerli İlçe Başkanıma, değerli Belediye Başkanıma, İl Yönetimindeki kıymetli arkadaşlarımıza ve koordinatörlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de gene Türkoğlu’nda Fabrikası bulunan değerli Suriye’li iş adamı istihdam sağlayan Hüssam Eddin Tatari Beyi de ziyaret ettik. Ondan da istifade ettik. İlçenin ekonomik durumu, son gelişen asgari ücretin durumu,  tekstil sektörünün sorunlarıyla ilgili bir değerlendirme de bulunduk. Onda da şehrimize yaptığı katkılar, ödediği vergiler, sağladığı istihdam için teşekkür ediyorum. ”diyerek konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Güzel bir muhtarlar ofisi kurduk. Bu bir çok ilçede yok. sizlere verdiğimiz değerdir. Türkoğlu ilçemiz değerli muhtarlarımızla beraber büyüyor, gelişiyor, kalkınıyor. Hizmetlerimizi gece gündüz demeden yapıyoruz. Bu senede büyük oranda yol çalışmalarını tamamladık. Önümüzdeki yıl seçim yılı, halkınıza vermiş olduğunuz sözleri fazlasıyla yerine getireceğimiz çalışmaları yapacağız.” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693