HANELERİNİ VE GÖNÜLLERİNİ BİZLERE AÇTILAR
Şehir merkezinde bir dizi ev ziyareti gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnü kabul, güler yüz ve samimi sohbetle karşılandık. Bugün haneleri ve gönüllerini bize açan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Şehrin çeşitli bölgelerinde ev ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hayrettin Güngör, eşi Leyla Güngör ile birlikte Onikişubat Necip Fazıl Mahallesi’nde bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. Gün boyu birçok aileyi ziyaret eden Güngör, hane halkının taleplerini dinlerken çocuklarla da yakından ilgilendi. Hediyelerle çocukların yüzünü güldüren Başkan Hayrettin Güngör, nazik misafirperverlikleri için tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Hanelerini ve Gönüllerini Bizlere Açtılar
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizi hanelerinde ziyaret ederek taleplerini dinlemeye ve istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. Bugün de hemşehrilerimizin evlerine misafir olduk. Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnü kabul, güler yüz ve samimi sohbetle karşılandık. Gerek ev ziyareti gerekse de çeşitli programlarda hemşehrilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Daima biriz, birlikteyiz. Kahramanmaraş, çok büyük bir aile. Bugün haneleri ve gönüllerini bize açan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
KURTULUŞ KONSERİ MÜZİKSEVERLERİ BEKLİYOR!
GELENEKSEL MARAŞ İŞİ İŞLEMECİLİĞİ YARIŞMASI
MARAŞ’TA 14 KİŞİ HAYATA VEDA ETTİ
MARAŞ’TA ŞİDDETLİ RÜZGAR MADDİ HASARA...
İŞ YERİNİ KAPSAMLI BİR SANAT GALERİSİNE...
YÜK GETİREN TIRLARDA KAÇAK SİGARA BULUNDU
KAHRAMANMARAŞ’TA KAR NÖBETİ
12 ŞUBAT KURTULUŞ BAYRAMI ETKİNLİĞİ
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!