Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun,Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ile KMTSO’nun TOBBdelegeleri, 14-15 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımlarıyla TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törende verildi.
Programın ilk gününde, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB Genel Kurulu Delegesi Serdar Zabun, M. Hanefi Öksüz, Şahin Balcıoğlu,FürkanBayazıt, Lütfi Sabancı, Mehmet Akif Gölcü, Alişan Arıkan ve Haluk Şerbetçi’nin yer aldığı KMTSO Heyeti, TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.
İkinci gün ise KMTSO heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 74. Genel Kurulu’na katıldı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirilen74. Genel Kurul’da yapılan seçimde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına yeniden M. RifatHisarcıklıoğlu seçildi.
Hisarcıklıoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 74. Genel Kurul'da yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.TOBB Başkanlığına ilk kez 16 Haziran 2001'de seçilen Hisarcıklıoğlu, beşinci kez bu görevi yürütecek.
Seçimlerde, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar ZabunTicaret ve Sanayi Odaları Konseyi üyeliğine, Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ise Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine seçildi.
Maraşmedyamerkezi.com
Kahramanmaraşspor.com
MaraşHaberler.com
ÖzürDilerim.com
Sütçüimam.com
Dulkadiroğlu.com
FatihErkoç.com
Onikişubat.com
46Haber.com
OTOMOBİL MİNİBÜSE ÇARPARAK TAKLA ATTI
DULKADİROĞLU’NDA SOSYAL TESİS ATAĞI DEVAM...
KSÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ’NE ATAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SEYİR TERASI’NDA OTOPARK KAPASİTESİ ARTIRILIYOR...
MAHALLE YOLLARINA KİLİT PARKE
MARAŞ’TA UYUŞTURUCU SATICISI 4 KİŞİ TUTUKLANDI
MARAŞ’TA KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
MARAŞ’TA OTOMOBİL TAKLA ATTI
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!