banner983

banner976
23 Eylül 2023 Cumartesi

KUZEY İLÇELERİNDE ULAŞIM STANDARDI ARTIRILIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde kilit parke ve bordür çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından ilçelere toplamda 38 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırıldı.

22 Temmuz 2022 Cuma 00:58
Bu haber 1410 kez okundu
  KUZEY İLÇELERİNDE ULAŞIM STANDARDI ARTIRILIYOR
 

KUZEY İLÇELERİNDE ULAŞIM STANDARDI ARTIRILIYOR

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi, Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde kilit parke ve bordür çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından ilçelere toplamda 38 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırıldı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde de yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde muhtelif mahallelerde kilit parke ve bordür uygulaması gerçekleştiriliyor. Ekipler Afşin Kuşkayası Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilit parke çalışmalarını tamamladı. Mahalleye toplamda 10 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırıldı. Ekipler, Afşin Hurman Mahallesi’nde de çalışmalarını sürdürüyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler Ekinözü Akpınar Mahallesi’nde de kilit parke uygulamalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla mahallelerin ulaşım standardının artırılması hedefleniyor.

 

Elbistan’a 18 Bin Metrekare Kilit Parke

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Elbistan’da da bir dizi çalışma gerçekleştiriliyor. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla Gündere – Türkören Mahalleri arasına toplamda 8 bin metrekare, Kayageçit Mahallesi’ne de toplamda 10 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırıldı. Ekipler Çıtlık Mahallesi’nde de kilit parke uygulamalarını sürdürüyor.

 

Nurhak’a 10 Bin Metrekare Kilit Parke Kazandırıldı

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Nurhak’ta muhtelif mahallelerde gerçekleştirilen kilit parke ve bordür çalışmaları tamamlandı. Ekipler tarafından Kullar, Seyitaliler, Alçiçek ve Barış Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilçeye toplamda 10 bin metrekare kilit parke kazandırıldı.

 

Şehrimiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kuzey ilçelerimizde başlatmış olduğumuz yol yenileme çalışmalarımız hız kesmeden ilerliyor. Yoğun çalışmalarımız neticesinde Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerimize toplamda 38 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırdık. İlçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sezon boyunca gerçekleştireceğimiz yoğun çalışmalar neticesinde ilçelerimizin kilit parke, asfalt ve yama ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayacağız. Şehrimiz için çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693