banner983

banner976
06 Aralık 2023 Çarşamba

MİNİK SATRANÇ USTALARI 7. KEZ PİAZZA'DA BİR ARAYA GELDİ

Adem Yüksekdoğulu'nun hazırladığı Kurtuluş Bayramı Satranç turnuvası bu yıl 7. kez Piazza alışveriş merkezinde düzenleniyor. Birçok yaş grubundan öğrenci ve vatandaşın katıldığı turnuvada, dereceye giren sporcular çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.

30 Ocak 2020 Perşembe 16:13
Bu haber 1891 kez okundu
 MİNİK SATRANÇ USTALARI 7. KEZ PİAZZA'DA BİR ARAYA GELDİ
 MİNİK SATRANÇ USTALARI 7. KEZ PİAZZA'DA BİR ARAYA GELDİ

Adem Yüksekdoğulu'nun hazırladığı Kurtuluş Bayramı Satranç turnuvası bu yıl 7. kez Piazza alışveriş merkezinde düzenleniyor. Birçok yaş grubundan öğrenci ve vatandaşın katıldığı turnuvada, dereceye giren sporcular çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.

 

12 yılı aşan bir süredir Kahramanmaraş'ta satranca sayısız katı sağlayan Adem Yüksekdoğulu'nun başkanlığını yaptığı Üstad Satranç Kulübü Piazza Alışveriş Merkezinde Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası'nın 7.'sini düzenliyor. 4 ayrı kategoride 90 sporcunun katıldı turnuva da dereceye giren sporcular ödüllendirilecek. Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası'nı tertip eden Üstad Satranç Kulübü başkanı Adem Yüksekdoğulu, "Şuan yaptığımız aktivite ise Piazza Alışveriş Merkezi ile birlikte yaptığımız bir satranç turnuvasıdır. Bu etkinliğimizin bu yıl 7.sini gerçekleştiriyoruz. Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası altında yapıyoruz. Turnuva 4 kategoriden oluşuyor. Bu kategoriler, 8 yaş altı, 10 yaş altı, 14 yaş altı ve açık kategoriden oluşuyor" ifadelerini kullandı.



"YAKLAŞIK 90 SPORCUMUZ BURADA MÜCADELE EDİYOR"

Üstad Satranç Kulübü Başkanı Adem Yüksekdoğulu turnuvanın her yıl olduğu gibi bu yılda çok başarılı sporculara ev sahipliği yaptığını ve sporcuların kulüp tarafından ödüllendirileceğini belirterek, "Yaklaşık 12 yıldır Kahramanmaraş'ta satranca katkı sağlayan bir kulübüz. Aynı zaman da profesyonel eğitim veriyoruz. Verdiğimiz eğitimin yanında birçok faaliyeti de yürütüyoruz" dedi. Yüksekdoğulu, "Kahramanmaraş Üstad satranç kulübü başkanlığını yürütüyorum. Yaklaşık 12 yıldır Kahramanmaraş'ta satranca katkı sağlayan bir kulübüz. Aynı zaman da profesyonel eğitim veriyoruz. Verdiğimiz eğitimin yanında birçok faaliyeti de yürütüyoruz. Şuan yaptığımız aktivite ise Piazza Alışveriş Merkezi ile birlikte yaptığımız bir satranç turnuvasıdır. Bu etkinliğimizin bu yıl 7.sini gerçekleştiriyoruz. Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası altında yapıyoruz. Turnuva 4 kategoriden oluşuyor. Bu kategoriler, 8 yaş altı, 10 yaş altı, 14 yaş altı ve açık kategoriden oluşuyor. Yaklaşık 90 sporcumuz burada mücadele ediyor.

" TURNUVALARIMIZIN SAYISINI ARTTIRMAK İSTİYORUZ"

Turnuva sonunda öğrencilerimize madalya ve sürpriz hediyeler takdim ediyoruz. Katılmak için en az 7 yaş üzeri ve lisanslı sporcu olmak gerekiyor. Anaokulu kategorisi de bugün saat 10.00'da başlayacak. Ana sınıfı öğrencilerimizin tamamına katkı amaçlı madalya vereceğiz. Yaşları küçük olduğu için moralleri bozulup olumsuz etkilensinler istemiyoruz. Bizim için kimin yendiği veya yenildiği önemli değil. Çünkü kazanan da kaybeden de bizim öğrencimizdir. Bu turnuvamız iki gün sürmektedir. Bugün 16.30'da ödül törenimizi gerçekleştirip ödüllerimizi vereceğiz. Üstad satranç kulübü olarak bu turnuvamızda bizlere yardımcı olan Piazza Alışveriş Merkezi yönetimine de teşekkür ediyoruz. Satranç oyuncularımıza bu kadar nezih bir ortamda satranç oynama imkanı vermeleri gerçekten güzel bir durum bu yüzden ayrı bir teşekkür ediyorum. İlerleyen yıllarda bu turnuvalarımızın sayısını arttırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.


Kahramanmaraş Manşet Gazetesi

 marasmedyamerkezi.com  
kahramanmarasspor.com
maraşhaberler.com
özürdilerim.com
sütçüimam.com
dulkadiroğlu.com
fatiherkoç.com
onikişubat.com
46haber.com
 

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693