banner983

banner976
04 Ekim 2023 Çarşamba

OFFROAD ŞAMPİYONASI’NDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Büyükşehir Belediyesi ve TOSFED iş birliğiyle rekor katılımla düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası final ayağı, Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen ödül töreniyle noktalandı.

07 Kasım 2022 Pazartesi 13:19
Bu haber 1334 kez okundu
  OFFROAD ŞAMPİYONASI’NDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER
 

OFFROAD ŞAMPİYONASI’NDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

 

Büyükşehir Belediyesi ve TOSFED iş birliğiyle rekor katılımla düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası final ayağı, Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen ödül töreniyle noktalandı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ana sponsorluğunda rekor katılımla uluslararası düzeyde gerçekleştirilen Türkiye Offroad Şampiyonası, düzenlenen ödül töreniyle noktalandı. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keleş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Gazeteci Zafer Şahin ve sporseverler yer aldı. 25 şehirden 44 araç ve 88 sporcunun katılımıyla Kapıçam Tabiat Parkı’nda düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası’nın final ayağında kategoriler, takımlar ve genel klasmanda dereceye giren yarışçılara kupaları takdim edildi.

 

Kupalar Sahibini Buldu

Şampiyona sonunda genel klasmanda Kemal Özsoy ve Yiğitcan Yüksel ikilisi birinci olurken Engin Öztürk ve Ebubekir Uysal ikinci, Kenan Özsoy ve Harun Deynek üçüncü olarak kürsüye çıktı. Takımlar şampiyonasında ise EVL Garage birinciliği göğüslerken, Novacar Race Team ikinci, Akın Offroad Team ise üçüncü oldu. Ödül töreni, protokol üyeleri ve sporcuların katılımıyla çektirilen hatıra fotoğrafıyla noktalandı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693