VALİ COŞKUN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Suriyeli misafirlerin konakladığı Geçici Barınma Merkezi’ne ziyarette bulunan Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Burak Yolcuoğlu, Barınma Merkezi’nin muhtarları ve hizmet birim amirleriyle toplantı yaptı.
İlk toplantıyı Barınma Merkezi’nin muhtarları ile yapan Vali Coşkun, muhtarların sorunları ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirilerek, imkânlar ölçüsünde çözüm bulunmasına gayret gösterileceğini kaydeden Vali Coşkun, Muhtarlara, COVİD-19 ile mücadelenin başarılı şekilde yürütülmesi için Bakanlıklarımızın talimatlarına uyulması gerektiğini söyledi.
Vali Coşkun ayrıca, maske ve sosyal mesafe ile temizliğe dikkat edilmesi hususunda Suriyeli misafirlerimize muhtarlar tarafından gerekli uyarıların yapılması gerektiğini ifade etti.
Daha sonra hizmet birim amirleriyle bir araya gelen Vali Coşkun’a, Geçici Barınma Merkezi ve faaliyetleri ile ilgili sunum yapıldı. Vali Coşkun, Barınma Merkezinde görevli bütün personele gayretleri nedeniyle teşekkür etti.
Vali Coşkun, toplantının ardından Geçici Barınma Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
AK PARTİLİ GÜVENÇ, BÜYÜME RAKAMLARI ARTMAYA...
JANDARMA ÇOCUKLARLA BERABER
ÜRETİM VERİMLİLİĞİ ARTIRILACAK
1 MİLYON TL’LİK OTOMOBİL 500 METRELİK UÇURUMA...
JAK EKİBİ OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİYOR...
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞMALARINI...
SU SAYAÇLARIMIZI DONMAYA KARŞI KORUYALIM
BÜYÜKŞEHİR ULAŞIMIN AKSAMAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!