banner983

banner976
31 Mayıs 2023 Çarşamba

BAŞKAN CEVAHİROĞLU'NDAN GÜNGÖR'E TEBRİK

Cevahiroğlu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör'ü tebrik etti.

25 Nisan 2019 Perşembe 13:19
Bu haber 66741 kez okundu
BAŞKAN CEVAHİROĞLU'NDAN GÜNGÖR'E TEBRİK
BAŞKAN CEVAHİROĞLU'NDAN GÜNGÖR'E TEBRİK
 Cevahiroğlu  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör’ü tebrik etti.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Güngör’ü tebrik etti.


Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu yaptığı yazılı açıklamada, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş halkına büyük hizmetler yapacak ve kadim şehir Kahramanmaraş’ı bir dünya kenti yapacaktır" dedi.


Gençlik için yapılan her projenin yanında olduklarını ifade eden Cevahiroğlu, gençlik adına yapılacak her projenin yanında olacaklarını belirtti.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kuzey çevre yolumu güney çevre yolumu gerekliydi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV
    banner693