Erdoğan, 16 Nisan'da Yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumuna İlişkin "Ben Maraş'a Da Güveniyorum Türkiye'ye De Güveniyorum." Dedi.
Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Müftülük Meydanı'nda Düzenlenen Toplu Açılış Törenin Ardından Vatandaşlarla Sohbet Etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bir Gazetecinin Törene Katılımın Nasıl Olduğunu Sorması Üzerine, "Doğal Olarak Buraya Baktığımız Zaman Soğuk Maraş'ta Hava. Yani Katılıma Baktığımız Zaman Bu Katılım, Soğuk Havaya Rağmen Muhteşemdi. Heyecan, Coşku Hepsi Çok Çok İyiydi." Yanıtını Verdi.
Gazetecinin "Kahramanmaraş Size Hep Destek Verdi, Yalnız Bırakmadı" Sözleri Üzerine Recep Tayyip Erdoğan, "Ta Başından Beri Her Zaman Maraş Yanımızda Oldu. Bütün Gücüyle, Kuvvetiyle Her Zaman Ve Cumhurbaşkanlığı Seçiminde De Yüzde 71,5 Oy Verdi. Onun İçin Ne Desem Az." Diye Konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Referandumla İlgili Değerlendirmesinin Sorulması Üzerine De "Ben Maraş'a Da Güveniyorum, Türkiye'ye De Güveniyorum." İfadelerini Kullandı.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!